B-Medical

>Organisatie

   

Organisatie

Ineke Braat 

Algemeen Directeur

Als Eigenaar en Directeur verantwoordelijk voor de uitbreiding van het productenpakket en de aansturing van de organisatie.  

In 2005 is Ineke gestart met B-Medical als voortzetting op haar carrière binnen de farmaceutische industrie. Deze carrière strekt zich uit over een groot aantal jaren binnen meerdere bedrijven waaronder Abbot, Tramedico en Astellas. Naast haar werk, wat eigenlijk altijd een belangrijke rol in haar leven heeft gespeeld, geniet ze van het spenderen van tijd met haar gezin, vrienden, en familie. 

 

Elise Braat 

Business Development Manager

Als Account Manager verantwoordelijk voor alle vragen rondom de GyneFix, de websites en het uitbreiden van het productenpakket. 

In 2010 is Elise het B-Medical team part-time komen versterken tijdens haar studie Bestuurskunde aan de Universiteit van Leiden. Na het afronden van de studie had ze echter haar plekje binnen het team zo goed gevonden dat ze full time bij B-Medical is gebleven. Op dit moment is Elise niet alleen verantwoordelijk voor taken binnen B-Medical maar ook binnen andere dochter bedrijven. Buiten werk om doet ze aan Voetbal en Yoga, spendeert ze veel tijd met vrienden en familie, en bezoekt ze graag verschillende muziek festivals. 

 

 

Hans Braat

Logistiek Manager 

Als Logistiek Manager verantwoordelijk voor alle logistieke vraagstukken binnen B-Medical. 

Na de middelbare school is Hans begonnen aan een carrière als Ambtenaar bij het Ministerie van Onderwijs, vanuit waar hij na 27 jaar de overstap naar Lubbe Reizen BV heeft gemaakt. Bij Lubbe Reizen BV heeft Hans 6 jaar met veel plezier gewerkt, toch besloot hij in 2010 het Team van B-Medical te komen versterken als Logistiek manager. Naast deze carrière is Hans ook al 25 jaar voetbaltrainer en is sport zijn grootste hobby.

 

Fenny Prins

Office Manager 

Als Office Manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. 

Fenny versterkt sinds de zomer van 2014 het team van B-Medical. Fenny is de spin in het web op het kantoor van B-Medical en kan zich goed vinden in de dynamiek en de diversiteit van haar functie. Haar opleidingen lopen uiteen van commerciële economie en psychologie tot Mandarijn. Voordat ze haar plek vond binnen het B-Medical team heeft ze ervaringen opgedaan bij verschillende zorg gerelateerde bedrijven. In haar schaarse vrije tijd is ze graag sportief bezig met onder andere hardlopen en tennissen. 

 

Olette Kerkhof

Artsenbezoekster

Als productspecialist verantwoordelijk voor verschillende productgroepen.

Na verschillende opleidingen op HBO/WO niveau (Medisch, Marketing, Sales en Psychologie) succesvol te hebben afgerond is Olette sinds 1999 werkzaam in de Farmaceutische industrie. Ervaringen in de sales heeft ze opgedaan bij Knoll, Astellas Pharma en Pfizer en sinds enkele jaren werkt ze met veel plezier bij B-Medical. In haar vrije tijd studeert Olette Cultuurwetenschap waar ze haar liefde voor moderne kunst in kwijt kan. Verder houdt ze van goede films en koken voor vrienden en familie. 

 

Lonneke Paalman

Artsenbezoekster

Als productspecialist verantwoordelijk voor verschillende productgroepen.

Na haar afgeronde studie HBO-Dietetiek heeft Lonneke ervaring opgedaan in een commerciële buitendienst positie binnen de farmaceutische industrie. De hierbij opgedane sales ervaring benut ze sinds 2013 als sales manager bij B-Medical. In haar vrije tijd houdt Lonneke van sporten, lezen en koken. 

 

B-Medical | Splinterlaan 156A | 2352SM Leiderdorp | The Netherlands | T: 0031 718 2000 90